maandag 4 december 2017

Kerststaltentoonstelling in Pollare

Dit jaar werkten we met ons klasje mee aan de kerststaltentoonstelling in Pollare.
We maakten elk een mooi kerststalletje dat zal tentoongesteld staan in de kerk van Pollare.

Binnenkort verschijnen op deze blog de foto's waarop te zien is hoe jullie kapoentjes deze gemaakt hebben, maar voor het uiteindelijke resultaat wijs ik jullie graag door naar de tentoonstelling zelf!

De tentoonstelling opent op de kerstmarkt van Pollare op 10 december. Daarna kunnen jullie de tentoonstelling elke dag bezoeken in de namiddag!


KERSTMARKT POLLARE:

22ste Kerstmarkt in Pollare Rond de Kerk - Opening om 15u door Stadbelleman Hans Van Laethem samen met Willie Verhegghe, Stadsdichter, - Viv Van Dingenen - Amarilis Temmerman en Cyriel uit Wittekerke 
De kerstman deel snoepjes uit op de binnenkoer van het Parochiaal Centrum samen met Cyriel met zijn orgeltje die zijn 20 jarig bestaan viert.
In de Kerk tentoonstelling van kerststallen gemaakt door de schoolgaande jeugd van Groot Ninove en omgeving en natuurlijk de prachtige levensgrote kerststal.
Optredens van "Streetband Uit de Klakke" en de "Studentenfanfare Ghendt"
Kermisattracties voor de kleinsten en optreden van vuurkunstenaar MAX.
Om 17u30 ter hoogt e van de Pollarebrug jaarlijkse ludieke duik van de Ninoofse ijsberen.
In 't Kafeeken van het Parochiaal Centrum van 18u tot 24u optreden van "Folkgroep BA-1" en in de zaal optreden van de "Helaasheid der Zingen"
Er is gratis busvervoer voorzien van 14u tot 22u vanaf het rondpunt Colruyt - vanuit Denderwindeke (Parking Voetballokaal Robbie) en uit Zandbergen aan de kerk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten